Huidproblemen worden opgelost bij Streutker Huid- en Oedeemtherapie

29 februari 2012 06:00

STAD CENTRUM – Streutker Huid- en Oedeemtherapie is een breed opgezette, moderne praktijk voor huidtherapie, waar uiteenlopende huidproblemen behandeld worden. De praktijk is in 2001 in het Flevoziekenhuis opgezet door huidtherapeut Eva Streutker.


Na wat kleine omzwervingen is Eva Streutker in 2001 alleen begonnen aan haar droom, een topcentrum voor huidtherapie in het Flevoziekenhuis. Nu, ruim elf jaar later, staan er acht praktijken in het midden van Nederland.
In Almere bestaat het team uit negen huidtherapeutes en twee baliemedewerksters waarvan alle huidtherapeutes een vierjarige hbo bachelor of Health opleiding gevolgd hebben. Huisartsen en specialisten verwijzen patiënten graag door naar Streutker Huid- en Oedeemtherapie.

Wet BIG

Huidtherapie valt onder de wet BIG. Alle medewerkers van Streutker staan ingeschreven in het kwaliteitsregister voor paramedici. Ze hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Veelal worden de behandelingen vergoed uit de basisverzekering of deels uit de aanvullende verzekering. Naast paramedische behandelingen verzorgen de huidtherapeutes ook cosmetische behandelingen. Het is van belang dat de klant kwalitatief op een hoog niveau behandeld wordt.
Analyse

Eva Streutker: “De huid weerspiegelt de gezondheid. Door ziekte of een stressvolle periode kan de huid aangetast worden en er slechter uit gaan zien. Wij zorgen voor een goede analyse. Elke behandeling wordt aan de klant aangepast. Onze handen zijn de gids voor uw huid. Wij voelen wat we doen en zien uw huid. Zodoende werken wij aan uw welbevinden. Zit u al een tijd met huidproblemen en heeft u de stap naar een huidtherapeut nog niet durven zetten, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag bij het beantwoorden van uw vragen.”
Streutker Huid- en Oedeemtherapie

Flevoziekenhuis
Hospitaalweg 1
1315 RA Almere
036-8689681
www.uwhuidonzezorg.nl