Huis kopen binnen bereik met 'FM in Poort'Ymere komt met frisse nieuwbouwwoningen

27 mei 2009 08:50

POORT - Met de hippe For Me (FM)-campagne 'Wonen Binnen Bereik' wil Ymere duidelijk maken dat het zelfs in tijden van recessie mogelijk is een huis te kopen. Ymere biedt in Almere Poort vrijwel alle woningen in FM aan met Koopgarant.


"Het is met name voor starters bijna onmogelijk geworden om een woning te kopen", zegt Joop Baars, directeur Projectontwikkeling regio Zuidoost van Ymere. "Dat er weinig nieuwe woningen worden gebouwd helpt niet mee. Door toch woningen te bouwen en deze aan te bieden met Koopgarant, dus tegen een 25 procent lagere prijs, wil Ymere huizenkopers tegemoet komen. Vandaar ook de pay-off van FM: 'Wonen binnen bereik'."

Aan de gracht

FM wordt gebouwd in het meest stedelijke gedeelte van Almere Poort: het Europakwartier. Omdat Almere Poort een eigen stadscentrum krijgt en bovendien dichtbij de Randstad ligt, is het een aantrekkelijke plek. Baars: "De vier verschillende woningtypen van FM sluiten bovendien aan bij de wensen van jonge mensen: stads, strak en van alle gemakken voorzien."
Ook aan de moderne tweeverdiener is gedacht in de vorm van een grachtenhuis, de 'FM Limited Edition'. Deze woningen aan het water tellen maar liefst 185 vierkante meter woonoppervlak, verdeeld over vier woonlagen. "Het neusje van de zalm in FM", zegt Joop Baars. "De grachtenhuizen zijn ideaal voor gezinnen maar ook voor mensen die bijvoorbeeld een bedrijf runnen vanuit huis."

Hyves

Ymere zet alle mogelijke nieuwe media in om de overwegend jonge doelgroep te bereiken. Natuurlijk een interactieve website geheel in de stijl van
een hip radiostation, compleet met forum. Maar ook sms, podcast en een Hyves-pagina. "Zoals de echte radiostations dat ook doen", verklaart Joop Baars. "Wij hopen dat potentiële jonge huizenkopers zich aangesproken voelen. En natuurlijk hopen we dat FM hun nieuwe thuisstation wordt."
Voor meer informatie: www.wonen.fm. De start van de verkoop vindt plaats op zaterdag 13 juni.