Huizen van NVM-makelaars vrij te bezichtigen Open Huizen Dag op zaterdag 4 oktober

01 oktober 2008 07:00

ALMERE - De Almeerse NVM-makelaars organiseren op zaterdag 4 oktober opnieuw een Open Huizen Dag. Van 11.00 tot 15.00 uur stellen huizenverkopers hun woning open voor geïnteresseerden die zonder afspraak én vrijblijvend kunnen rondkijken in Almeerse woningen die via NVM-makelaars te koop staan aangeboden.


Iedereen die op zoek is naar een woning kan bij de deelnemende woningverkopers zo binnenlopen. De verkopers stellen hun woning open voor kijkers en leiden geïnteresseerden rond, zonder dat daar een makelaar bij aanwezig is. Natuurlijk is er daarna de mogelijkheid om een afspraak te maken met de makelaar of meteen een bod te doen bij de makelaar.

Veel deelnemende woningen

Er doen heel veel huizen mee aan de NVM Open Huizen Dag. Het is dan ook belangrijk voor woningzoekenden om van tevoren een wensenlijst op te stellen. Welke woningen zijn leuk, welke woningen moeten beslist bekeken worden? Maak een lijst van wensen aan een woning, waar alles wat belangrijk is aan een huis op staat. Neem dan ook met niets minder genoegen. Alles wat er naderhand extra aan verbouwd moet worden, zijn extra uitgaven.
Een goede tip is om tijdens de Open Huizen Dag geen tijd te verspillen aan woningen die niet aan die eisen voldoen. Niet naar eigen smaak? Ga dan meteen naar het volgende huis. De huizen die aan de wensen voldeden, kunnen later uitgebreid bekeken worden met de makelaar erbij.
In de Wooninfo Almere, die deze week verspreid wordt, is een overzicht te vinden van deelnemende woningen. Of kijk op www.wooninfoalmere.nl. Alle Almeerse NVM-makelaars hebben een overzicht van woningen die deelnemen aan de Open Huizen Dag.