ICOS Beauty SupplySchoonheid aan de voeten

11 maart 2010 08:00

GOOISEKANT - In één avond leren hoe je gel op teennagels aanbrengt. Dat kan met de nieuwe workshop van opleidingscentrum en groothandel voor hand- en voetproducten Icos Beauty Supply. Volgens eigenaresse Joke Ponteyn is gel op teennagels "mooi, makkelijk aan te brengen én het blijft ook nog eens lang zitten".


In een avond van 19.00 tot 22.00 uur gaan de studenten aan de slag. Er wordt geoefend op een eigen model. De workshop 'Gel op teennagels' is één van de cursussen in voet- en handverzorging die ICOS Beauty Supply biedt, zowel bij 'probleemgevallen' als cosmetisch. "Met deze cursus doen we de cosmetische kant aan", zegt Ponteyn. "Mensen besteden steeds meer aandacht aan hun lichaam, en goed verzorgde en mooie teennagels zijn daarbij belangrijk. Zo kun je in steeds meer salons in de stad je voeten en benen laten verzorgen."
In tegenstelling tot de opleiding kunstnagels maken, waarbij vooral veel oefenen de sleutel is tot succes, is gel aanbrengen op de teennagels niet moeilijk. "We leren cursisten een dun laagje gel aan te brengen op de nagel. Dat blijft zeker anderhalve maand mooi en je leert het in een avond", aldus Ponteyn. "We krijgen nu ook veel cursisten die zeggen: 'Ik heb jaren gewerkt, ik ga nu iets leren wat ik al langere tijd wilde leren'. Daarnaast is ook pedicure steeds meer gevraagd: mensen nemen het niet om moeilijk te lopen."
Een overzicht van de opleidingen en workshops die ICOS Beauty Supply aanbiedt is te vinden op www.icosbeauty.nl. De eerstvolgende workshop is op dinsdag 16 maart.

ICOS Beauty Supply

Televisieweg 101-103
1322 BD Almere
036-5344719
www.icosbeauty.nl
info@icosbeauty.nl