Iedereen kan dansen bij Moves! Dance Warehouse

21 januari 2009 08:00

ALMERE - Iedereen die van dansen houdt is welkom bij Moves! Dance Warehouse. Met tien vestigingen is dit de grootste hiphop/streetdance-school van Nederland. Omdat de docenten lesgeven in vele verschillende dansstijlen op verschillende niveaus, zit er écht voor iedereen wat bij, voor jong en oud.


Zo is er hiphop/streetdanceles voor kinderen vanaf 5 jaar. En 'Starmoves', waar leerlingen dezelfde choreo's leren als de grootste sterren van Amerika. Bovendien hebben is er de originele Cubaanse salsa in het assortiment.
De kwaliteit van de lessen is zeer hoog en altijd up to date. Dit komt mede door de diverse workshops die gegeven worden door bekende choreografen uit de VS. Eén van de eigen docenten is niemand minder dan Uri uit het welbekende tv-programma 'So you think you can dance'. De leerlingen krijgen bij Moves! Dance Warehouse de beste emoties van het dansen mee.
Wie van dansen zijn passie wil maken is bij Moves! dus aan het juiste adres! Kom langs voor een gratis proefles! en meld je hiervoor aan op de website www.moves.nl.
Moves Dance Warehouse Almere is gevestigd in de nieuwe sportschool City Fitness aan de Klokkeluiderstraat 6 (naast Bart Smit) in Almere Stad. (Foto: aangeleverd)