Ikwilpubliciteit erkend door Olympisch Netwerk Flevoland"Sporters op weg helpen naar de top"

25 oktober 2009 08:00

RANDSTAD - Het Olympisch Netwerk Flevoland heeft het Almeerse bedrijf ikwilpubliciteit (IWP) officieel erkend als faciliteit voor het aanbieden van communicatie- en sponsoradvies voor sporttalenten in Flevoland die geregistreerd staan bij het Olympisch Netwerk Flevoland.


Talentbegeleiding en talentontwikkeling staan hoog op de agenda bij het Olympisch Netwerk Flevoland. Zij ondersteunt sporttalenten en topsporters in hun topsportcarrière, bijvoorbeeld door het aanbieden van faciliteiten en voorzieningen, zoals IWP.
Het Almeerse bedrijf is trots op de erkenning. "Wij bieden topsportpashouders van het Olympisch Netwerk Flevoland ondersteuning bij het opstellen van bijvoorbeeld een persoonlijke portfolio of het opzetten van een eigen internetsite", zegt eigenaar Marcel Beijer van IWP. "Juist dit jaar zijn wij gestart met de IWPacademy, waarmee we (top)sporters ook gerichte cursussen aanbieden. Dat we nu door het Olympisch Netwerk Flevoland zijn erkend, bevestigt nog maar eens dat onze cursussen effectief zijn. Hopelijk helpt onze inbreng topsporters op weg naar hun ultieme doel: meedoen aan de Olympische Spelen."
IWP geeft ook cursussen aan het bedrijfsleven. "Daar worden we gewaardeerd met het gemiddeld rapportcijfer 8,7. Ja, dan kun je alleen maar trots zijn", lacht Beijer.
Deze week ondertekenden Rudi Tuijn van het Olympisch Netwerk Flevoland en Beijer het convenant waarmee IWP officieel erkend wordt als faciliteit van het Olympisch Netwerk Flevoland. Gezamenlijk plaatsten ze het bijbehorende bord bij de entree van het kantoor.

ikwilpubliciteit

Randstad 22-115
1316 BW Almere
036-5217373
www.iwpacademy.nl