Improvers neemt alle (ver)bouwklussen uit handen

22 juli 2009 07:00

EILANDENBUURT - "Geef ons een tekening van uw huis, de sleutels en het te besteden budget en wij kleden het aan. Dat klinkt misschien een beetje arrogant, maar het geeft wel goed aan waar Improvers voor staat".


Dat zegt bedrijfsleider David van Improvers. Dit bedrijf zorgt al zeven jaar dat klanten een oplossing krijgen voor elke woonwens. "We kunnen een huis vanaf de grond af opbouwen, van fundering tot en met de stoffering", zegt David. "Maar Improvers is ook het adres om bijvoorbeeld een laminaatvloer in een slaapkamer aan te leggen."
Sinds vorige maand heeft het bedrijf aan de Hawaiiweg in de Eilandenbuurt een nieuwe showroom geopend. "We willen laten zien dat we voor elke woonwens een passende oplossing hebben. In de showroom kunnen geïnteresseerden op een laagdrempelige manier zien wat we te bieden hebben."
Improvers hanteert daarbij scherpe tarieven. "We werken niet met onderaannemers die ook geld willen verdienen. Alle werkzaamheden worden door eigen mensen uitgevoerd. Verder kunnen we bij leveranciers voordelig inkopen."
Improvers heeft ter gelegenheid van de opening een bijzondere aanbieding. David: "We leveren en leggen voor 20 euro per vierkante meter een laminaatvloer aan, inclusief ondervloer en plinten. Daar moet bij de bouwmarkt extra voor betaald worden. Wij leggen het voor die prijs ook nog aan!"

Improvers

Hawaiiweg 24
1336 AB ALMERE
036 - 524 62 89
www.improvers.nu