In alle stadsdelen deze vakantie veel te belevenVakantieFUN voor Almeerse jeugd

10 juli 2007 11:22

ALMERE - Tijdens de zomervakantie organiseert De Schoor, Welzijnswerk Almere tientallen activiteiten voor kinderen en jongeren onder de naam VakantieFUN. "Dit jaar hebben we een heel breed pakket vakantie-activiteiten samengesteld verspreid over alle stadsdelen", zegt Eva Jonker van De Schoor. "Kinderen en jongeren hoeven zich de hele zomervakantie absoluut niet te vervelen."


De activiteiten variëren van een excursie naar de brandweer Almere Buiten, tuintjes aanleggen en pannenkoeken bakken op Jeugdland, skelterparcours, playbackshows, panna voetbal, basketbal(clinics), luchtkussens, muziek (DJ) tot vlotten bouwen een excursie naar Walibi. "Dit is nog maar een kleine greep uit de activiteiten", zegt Eva Jonker. "Op de website www.deschoor.nl zijn de complete roosters van VakantieFUN te bekijken. De activiteiten zijn gerangschikt per stadsdeel. Zo kunnen de kinderen bijna elke dag in Almere een leuke activiteit kiezen. Veel onderdelen zijn gratis. Voor een excursie, bijvoorbeeld naar Walibi, moet natuurlijk wel wat betaald worden."
Het complete programma van VakantieFUN is te bekijken op de website van De Schoor. De activiteiten voor de jongsten zijn te vinden onder het kopje 'Kinderen'. De oudere jeugd kan activiteiten vinden onder het kopje 'tieners en jongeren': www.deschoor.nl (Foto: aangeleverd)