In samenwerking met Plus MuziekwijkAS'80 viert 30-jarig bestaan met voetbalplaatjes

28 april 2010 07:00

MUZIEKWIJK - De spelers van voetbalcub AS'80 uit Muziekwijk lijken wel nationale sterren. Van iedere speler is een foto gemaakt voor een voetbalplaatjes album. Het is de start van het jubileumjaar in verband met het 30-jarig bestaan van de club.


Alle 1160 leden zijn in vijf dagen allemaal op de foto gegaan voor hun eigen voetbalplaatjes album. Uiteraard de Zondag 1-selectie, maar ook de F18. Alle spelers waren dolenthousiast.
Afgelopen zaterdag zijn de AS'80 voetbalplaatjes albums uitgereikt aan alle leden van voetbalvereniging. Het was een drukte van belang en daardoor een geweldige happening. Elk lid is trots en hoopt uiteraard zijn eigen voetbalplaatje te krijgen, of het hele team compleet te sparen.
In samenwerking met de Plus-supermarkt Muziekwijk aan het Wim Kanplein is het sinds maandag mogelijk om het album vol te sparen. Bij elke 10 euro boodschappen kunnenn klanten voor 10cent een pakje voetbalplaatjes kopen van de helden van AS80. Ook zijn de plaatjes los te koop voor 50 cent per pakje.