Inboedel Club Fabulous geveild

27 juli 2011 05:00

BUITEN CENTRUM - De inboedel van de discotheek Club Fabulous gaat onder de hamer. De goedlopende discotheek, die bekend is in Almere en omstreken, moet door nieuwe plannen van de gemeente, waarbij het pand wordt gesloopt, helaas haar deuren sluiten.


De club, op dit moment nog gevestigd aan het station in Buiten, heeft besloten geen doorstart te maken op een andere locatie. Vanwege de sluiting worden diverse goederen als een mengpaneel, discoverlichting, statafels en geluidsinstallaties geveild door het online veilinghuis Veilingwinnaar. De verkoop via een veiling levert een groot kostenvoordeel op voor de koper. Zo kunnen ook beginners in de branche voor een goede prijs aan professioneel apparatuur komen.
De veiling gaat op 3 augustus van start maar is al te volgen via de website van Veilingwinnaar. Op 10 augustus om 16.00 uur zijn de winnaars van de veiling bekend.
Veilingwinnaar BV veilt inboedel en restpartijen uit faillissement, reorganisatie of overtollige voorraad in opdracht van curatoren, banken en bedrijven. Wekelijks worden er nieuwe veilingen georganiseerd via www.veilingwinnaar.nl.