'Indische feestavonden' wijkt uit naar grotere locatie

11 februari 2010 08:00

ALMERE - "Zoveel belangstelling is er voor de Indische feestavonden, daar kon ik alleen maar van dromen", aldus Coby de Boer, organisator van de Indische feestavonden. Omdat deze avonden zo populair zijn, besloot zij naar een grotere locatie uit te wijken: The Lake in Almere Stad.


De Boer: "We zijn klein gestart, maar zijn daarna op zoek gegaan naar een grotere locatie. Bij danscentrum The Lake in Almere Stad kunnen we meer dan tweehonderd mensen ontvangen. Bovendien is er ook ruimte voor een catering." De Boer heeft grote verwachtingen. "We hebben hard gewerkt om een mooi muzikaal en gevarieerd programma aan te bieden. We starten dan ook met een topband Edu Schalk & The Entertainers en de dansgroep Hawaiian Treasure op zaterdag 20 februari aanstaande vanaf 20.00 uur."
In heel Nederland vinden er Indische avonden plaats, maar in Flevoland tot voor kort nog niet. Coby de Boer: "Reden temeer om ook hier iets te organiseren. Eens per twee maanden wordt een feest- en dansavond georganiseerd. Overigens zijn de avonden voor iedereen toegankelijk. Je hoeft niet per se van Indische afkomst te zijn."
Wanneer deze avonden plaatsvinden, is te zien op de website www.indischefeestavond.nl. De catering wordt verzorgd door Monica Keij uit Almere die haar heerlijke Indonesische hapjes aanbiedt tijdens de Indische feestavonden.
Er zijn nog plaatsen voor de 20ste februari. Bel Coby de Boer: 036-5244573 om aan te melden of bezoek de website www.indischefeestavond.nl hiervoor.