Info-avonden op woensdag 1 en vrijdag 3 juliKinderen zijn veel buiten bij Kinderopvang MaiVilla

01 juli 2009 07:00

BLOEMENBUURT - Bij Kinderopvang MaiVilla wordt binnen buiten. De kinderen bij MaiVilla brengen veel van de aanwezige tijd door in de buitenruimte. Buiten spelen, eten, leren en ontwikkelen.


Kinderen zijn in hun vrije tijd veelal binnen, kijken televisie of spelen met spelcomputers. Het stimuleren van lichaam en geest wordt voor hen gedaan. Bij MaiVilla worden de kinderen aangemoedigd om weer terug te gaan naar de basis. Spelen in de buitenlucht met de fantasie als grootste speeltoestel. Dat kan in de buitenruimte. Deze buitenruimte wordt omgetoverd in een interactief speelterrein waarbij het gebruik van natuurlijke materialen en het creëren van een veilige en fantasierijke speelomgeving voorop staat.

Buitenconcept

Verder is er een activiteitenprogramma waarmee het team volgens het buitenconcept de kinderen laten bewegen en leren. Dit programma bestaat uit Sport en spel, Vrije expressie (zang, dans, toneel), Natuureducatie (dieren, planten, klimaat), Eten en drinken (samen leren koken, gebruik van keukenmateriaal) en Handvaardigheden (knutselen, houtbewerking).
MaiVilla biedt een kinderopvang met goede zorg, een prettige en open sfeer en gediplomeerde pedagogische medewerkers met kwaliteit. Op woensdag 1 en vrijdag 3 juli zijn van 19.30 tot 21.00 uur informatie-avonden waarbij ouders vrij kunnen binnenlopen om de kinderopvang van MaiVilla zelf te komen bekijken.
Kinderopvang MaiVilla

Goudsbloemweg 4
1338 RL Almere
036-5328864
www.maivilla.nl