Informatie-avond woningbouwvereniging Corsini Due

22 april 2009 07:00

ALMERE POORT - Collectief opdrachtgever Woningbouwvereniging Corsini Due heeft een positief oordeel ontvangen op de bij de gemeente Almere ingediende plannen van aanpak voor het ontwikkelen van twee gebouwen van ieder 22 appartementen.


De vereniging wil ruim de helft van de 44 woningen voor starters en starters realiseren op de zogenoemde IkbouwbetaalbaarinAlmere-velden (IbbA-velden) in Homeruskwartier, Almere Poort. De plannen worden dinsdag 28 april vanaf 20.00 uur in restaurant RedDelicious aan de Grote Markt in Almere gepresenteerd. Deze avond start de inschrijving voor het project.

Website Corsini Live

Inmiddels is de website van Corsini Due live te volgen. Deze site wordt regelmatig met nieuws geüpdate. De website is voorzien van RSS, zodat iedereen zich gemakkelijk op de hoogte kan houden. Geïnteresseerden dienen zich via de website van Corsini Due voor deze avond aan te melden: http://corsini.nl.
Ik bouw betaalbaar in Almere

De gemeente Almere en Woonstichting De Key hebben hun krachten gebundeld in de VOF IkbouwbetaalbaarinAlmere (IbbA) omdat ze vinden dat iedereen de kans moet krijgen om een eigen huis te bouwen. Ook Corsini Due valt onder deze regeling. Mensen met een bruto jaarinkomen tussen de 20.000 en 36.500 euro komen in aanmerking om lid te worden van de vereniging. Meer informatie via: http://www.ikbouwbetaalbaar.nl.