Informatieavond over assertiviteit

16 maart 2011 06:00

DE WIERDEN - In het Wierdendok aan de Oldewierde 170 is maandagavond 21 maart een gratis informatieavond over assertiviteit.


Wat is assertiviteit nou eigenlijk en zou een (betaalbare) assertiviteitstraining wat voor mij zijn? Veel mensen hebben een verkeerd beeld over assertiviteit of beseffen vaak niet hoe effectief een assertiviteitstraining kan zijn om verbetering te brengen in situaties die ervoor zorgen dat je (op bepaalde gebieden van je leven) niet lekker in je vel zit.
Het gaat niet lekker op je werk, in relaties of vriendschappen loop je op een bepaalde manier vast, je voelt je onzeker, je merkt dat mensen vaak over je heen lopen of misbruik van je maken, je weet niet goed hoe te reageren, of je reageert juist veel te heftig op de dingen die er gebeuren in je leven. Veel van deze voorbeelden hebben te maken met assertiviteit. Tijdens de informatieavond krijgen deelnemers uitleg over assertiviteit en wat een assertiviteitstraining inhoudt.
De informatieavond is gratis en vrijblijvend en begint om 20.00 uur. De deuren gaan open om 19.50 uur en dan staat koffie of thee klaar. Aanmelden kan telefonisch bij C. Herrebrugh: 06-48100363, dagelijks tot 21.00 uur.