Informatieavond over ontslag van Juridisch Platform Flevoland

16 juni 2010 07:00

STAD CENTRUM - Het Juridisch Platform Flevoland organiseert wegens grote belangstelling wederom een informatieavond over alles wat komt kijken bij ontslag. Dat vindt plaats op donderdag 17 juni om 20.00 uur in het Apollo Hotel aan de Koetsierbaan 2 in Almere Stad.


Dreigt ontslag? Gaat het bedrijf reorganiseren? Arbeidsconflict? Geheel gratis en vrijblijvend zullen op deze avond onderwerpen als ontslagbescherming, aanspraak op een WW-uitkering, de ontslagvergoeding en andere zaken die komen kijken bij ontslag door een jurist en een financieel deskundige worden besproken.
De informatieavond heeft als doel mensen bewust te maken van hun rechten bij ontslag, zodat een werkgever geen misbruik kan maken van een gebrek aan kennis bij de werknemer. Ook als er op dit moment nog geen ontslagdreiging is, is het bijwonen van de informatieavond geen verspilling van tijd. Voorkomen is immers beter dan genezen en goed geïnformeerd zijn over de rechten is altijd aan te bevelen. Na de presentatie kunnen bezoekers vragen stellen en een persoonlijk gesprek aanvragen.

Juridisch Platform Flevoland

Het Juridisch Platform Flevoland is opgericht om ontslagbegeleiding op een professionele maar ook toegankelijke en betaalbare wijze te kunnen aanbieden. Er werken deskundige en betrokken juristen die mensen graag van dienst zijn. Als een ontslag of een reorganisatie nabij is, is het verstandig om op tijd een jurist in te schakelen.
Bel voor meer vragen het kantoor, 036-8411949 of raadpleeg de website www.jpflevoland.nl.