Informatieavond Samenloop voor Hoop

31 januari 2012 16:30

STAD CENTRUM – In ‘MijnInfopunt’ in het Flevoziekenhuis aan de Hospitaalweg 1, is woensdag 1 februari een informatiebijeenkomst over de Samenloop voor Hoop in Almere. De eerste in 2012 en één in de reeks van bijeenkomsten waarbij organisatie, vrijwilligers en vertegenwoordigers van de deelnemende teams de Samenloop van juni 2012 voorbereiden.


De derde editie van het 24-uurs wandelevenement Samenloop voor Hoop wordt op 2 en 3 juni 2012 gehouden op stadslandgoed De Kemphaan. (Ex)-kankerpatiënten en hun naasten staan centraal. Daarnaast wordt met het evenement aandacht gevraagd voor wetenschappelijk onderzoek naar kanker. Om geld in te zamelen voor dit onderzoek wordt er in teamverband 24 uur lang gewandeld. Teams bestaan gemiddeld uit vijftien personen, daarvan is er gedurende de 24 uur altijd één iemand letterlijk in beweging. Ruim twintig teams hebben zich al bij de organisaties gemeld, maar er kunnen nog teams bij.
De bijeenkomst begint om 19.30 uur. Het infopunt bevindt zich bij binnenkomst links, naast de hoofdingang van het Flevoziekenhuis.
Meer informatie: www.samenloopvoorhoop.nl/almere.