Informatieavond voor zwangeren

02 mei 2012 05:00

STAD CENTRUM – Voor alle zwangere vrouwen en hun partners organiseert het Flevoziekenhuis maandag 7 mei de gratis informatieavond ‘Hoe bevalt het in het Flevoziekenhuis?’ Personeel van het ziekenhuis geeft die avond van 19.30 tot 21.30 uur uitleg over een bevalling in het Flevoziekenhuis en een rondleiding op de kraamsuites.


Verder wordt er informatie gegeven over de mogelijkheden van pijnstilling tijdens de bevalling, borstvoeding of flesvoeding voor de pasgeboren baby en uitleg over de couveuseafdeling (neonatologie).
Ook de nieuwe bibliotheek is op deze voorlichtingsavond aanwezig met boeken over zwangerschap en taalontwikkeling bij baby’s. Baby’s kunnen meer dan soms gedacht wordt. Met boekstart kan er al vroeg begonnen worden met de taalontwikkeling van kinderen. Kinderen die veel woorden horen als ze jong zijn, hebben een vliegende start. Dit kan door voor te lezen maar ook door te zingen en veel te praten met het kind.

Aanmelden

Vooraf aanmelden voor deze avond is gewenst. Neem daarvoor contact op met de afdeling Verloskunde, 036-8688852 of www.flevoziekenhuis.nl. Er wordt verzameld in het auditorium van het Flevoziekenhuis.