Inloop-informatieochtenden voor vrouwen die vooruit willen

01 juni 2011 05:00

KRUIDENWIJK - SaVo, Samen Vooruit, en De Schoor houden tot de zomervakantie inloop-informatieochtenden voor vrouwen die vooruit willen, Het wordt gehouden in het Startblock aan de Wisselweg 204 op de vrijdagen 10,17 en 24 juni, 1 en 8 juli.


Het is een laagdrempelig project dat zich inzet voor het vergroten van de zelfstandigheid, bewegingsvrijheid en groei. Op de bijeenkomsten kunnen vrouwen gezellig samen zijn en op een laagdrempelige manier dagelijkse belemmeringen bespreekbaar maken. Dit kan aan de hand van verhalen van vrouwen zelf, thema’s ingebracht door de begeleiders of een gastspreker van een organisatie.

Empoweren

SaVo en De Schoor zijn overtuigd van de kracht van openheid. Door vrouwen te empoweren leren zij praten in plaats van verzwijgen. Dit maakt hen bewust van hun eigen kracht, die zij dan beter kunnen inzetten. Daarmee vergroten zij hun weerbaarheid.
Over SaVo

Trainer en therapeut Shanta Bhikharie heeft veel ervaring met vrouwengroepen in Amsterdam. Daarnaast begeleidt zij mensen met rouw- en verliesverwerking en is de oprichter van stichting SaVo. Zij vind het belangrijk om succesvolle projecten voor vrouwen in Amsterdam ook naar Almere te halen.
Meer info: 06-22975499 of shanta@stichtingsavo.nl.