Advertorial

Innovatief makelaarsconcept betreedt vastgoedmarkt Almere

12 april 2021 08:00

ALMERE - Als je een huis koopt of verkoopt, zou je graag alle biedingen willen kunnen inzien. Bij de meeste makelaars is het biedproces een gesloten proces, waar zowel de koper- als verkoper geen zicht op heeft. Het vernieuwende makelaarsconcept Bieden en Wonen maakt hier een einde aan. Ze openen deze maand een nieuw kantoor in Almere.

Bieden en Wonen heeft een online biedplatform ontwikkeld waarbij biedingen 24/7 kunnen worden gevolgd en de ontbindende voorwaarden bij elk bod worden getoond. Elke bieder krijgt hierdoor een eerlijke kans om een bod uit te brengen op een woning. Het voordeel van de verkoper is dat deze er zeker van is dat het beste bod uit de markt gehaald wordt. Om ervoor te zorgen dat niet op oneerlijke wijze de prijs omhoog wordt gedreven, moet iedere bieder fysiek aanwezig zijn geweest op een bezichtiging alvorens mee te kunnen doen met een biedronde. Ook wordt de identiteit van iedere bieder online gecontroleerd.

Doordat veel processen bij Bieden en Wonen geautomatiseerd zijn, kunnen we ook een 'samen doen' pakket aanbieden. Hierbij kiest de verkoper ervoor om zelf de advertentietekst te schrijven en de bezichtigingen te verzorgen. Dit kan de verkoper vaak duizenden euro's besparen.

De vestiging in Almere, geleid door lokale ondernemer Yunthai Hu, is de 8e vestiging die het bedrijf in Nederland opent. Het werkgebied van Bieden en Wonen Almere bestrijkt heel Flevoland. Voor meer informatie kunt u terecht op biedenenwonen.nl.

(Foto: aangeleverd)