Inspireren, vermaken, leren en behagen

23 februari 2011 06:00

ALMERE - 'Werk maken van jouw talenten' is het thema van internationale vrouwendag 2011. Avanti aan de Kerkgracht 4 in Almere Haven is op zoek naar vrouwen die 8 maart op de talentenbeurs van 17.00 tot 23.00 uur hun talent willen presenteren.


Tijdens de talentenbeurs worden workshops gegeven, er worden wereldse maaltijden bereid, er is muziek, dans en de talentenbeurs. Nieuwe talenten worden ontdekt en gepresenteerd en er worden nieuwe contacten gelegd.
Vrouwen die een eigen talent willen presenteren op de talentenbeurs van Avanti en van Internationale Vrouwendag een bijzondere dag willen maken, kunnen zich aanmelden. Vrouwen die anderen kunnen inspireren, vermaken, behagen , iets leren of iets moois willen verkopen kunnen voor meer informatie en aanmelding bellen met Avanti (036-5470380) of mailen naar info@avanti-almere.nl.
Bezoekers zijn van 17.00 tot 22.00 uur van harte welkom om mee te doen. Er zijn diverse optredens en workshops waarvoor men zich kunnen opgeven. Zoals leren Bollywooddansen, via kunst je zelf leren kennen in een schilder workshop, een workshop voor digibeten: leer hoe je veilig e-mailt, gratis belt, muziek en/of films downloadt. Doe mee met Hyves en Twitter. En de workshop 'Leren is een makkie': tips over hoe je beter je kind kan onderstenen bij het leren.
Een vrouwenband en zang van het Alomtonenkoor van Avanti maakt het af. Er is een buffet en er zijn hapjes uit verschillende werelddelen.
Toegang is gratis alleen het buffet kost 6 euro per persoon betalen. Aanmelden voor een workshop of het buffet kan via 036-5470380 of per e-mail: info@avanti-almere.nl.