Internationale Almeerders aan de borrel

10 maart 2010 08:00

STAD CENTRUM - Engels was afgelopen vrijdagavond de voertaal in GrandCafé de Jordaaan aan het Belfort. Internationaal georiënteerde Almeerders vanuit allerlei windstreken kwamen samen om gelijkgestemden te ontmoeten. 'The kick off' van de International Community is volgens de organisatoren daarmee een feit.


De netwerkavond voor Internationals vond vrijdag plaats bij Grand Café de Jordaaan. De vereniging International Almere heeft die avond de wens nog eens uitgesproken om samen met het Expat Information Services Center van het World Trade Center Almere Area verschillende evenementen te organiseren en een platform bieden voor Internationals in Almere.
Vereniging International Almere is een groep van Engelstalige internationals en biedt de mogelijkheid kennis te maken met andere buitenlanders uit Almere en op een informele manier te netwerken. International Almere organiseert maandelijks een netwerkavond, een familiebijeenkomst en een borrel op vrijdag voor Internationals. Daarnaast heeft International Almere een wekelijkse Moeder en Kind Groep en een Young Almere Groep voor jongeren en volwassenen van 18 tot en met 35 jaar.

Expat Information Services Center

Expat Information Services Center is een full-service, informatie- en dienstencentrum voor kennis- en arbeidsmigranten die zich vestigen in de regio of dit overwegen. Hierbij draait alles om het leveren van diensten aan expats om ze sneller wegwijs te maken in Almere en de regio en het creëren van een Expat Community, zodat ze zich thuis gaan voelen in Almere en Flevoland.
Vereniging International Almere en Expat Information Services Center van het WTCAA bieden samen interessante mogelijkheden voor social networking voor internationals in Almere.
Voor meer informatie: www.internationalalmere.com en over Expat Information Services Center van het WTCAA: http://www.wtcaa.nl/en/Projects/EISC.php.