Intieme boslocatievoorstelling op perceel 129BTheatergezelschap Vis à Vis speelt Bij nacht en ont

17 september 2008 07:00

ALMERE - Theatergezelschap Vis à Vis speelt de intieme locatievoorstelling ‘Bij nacht en ontij’ vol wonderschone geheimen en schemerige schermutselingen. Deze voorstelling is tot en met zaterdag 27 september te zien op locatie bij het Almeerderstrand aan de Muiderzandweg 1.


Onder deskundige begeleiding van bioloog en tv-persoonlijkheid dr. Frank Molmhert wordt het publiek verleid om, vanuit een wildkansel in het bos, een kijkje te nemen naar alles wat groeit, bloeit en beweegt. Kortom, het leven der bosbewoners tussen schemer en nacht.
In het vruchtbare jonge polderbos toont dr. Molmhert zich als een deskundig schaker in het creëren van nieuw natuurlijk evenwicht. Daar waar de natuur tekort schiet, heeft de bioloog een passende oplossing. De beteugeling van de natuur blijkt echter lastiger dan verwacht. Geïmporteerde diersoorten en nachtelijke bezoekers dreigen het natuurlijk evenwicht te verstoren. Echt lastig krijgt hij het door de ‘natuurtalenten’ van zijn stagiaire.

Absurditeit van het moderne leven
Theatergezelschap Vis à Vis staat doorgaans voor grootschalig theaterspektakel maar laat zich in bij nacht en ontij van een andere kant zien. Ditmaal neemt Vis à Vis de absurditeit van het moderne leven op de korrel in een intieme boslocatievoorstelling op locatie bij Almeerderstrand. Snelweg A6, afslag 2 Almeerderzand, volg borden Almeerderstrand/Vis à Vis.
Voorafgaand aan de voorstelling is het mogelijk om bij strandpaviljoen Poort DOK te eten. Reserveren van kaarten voor de voorstelling Bij nacht en ontij en het maaltijdarrangement kan via www.visavis.nl.