Introductieworkshop Mindfulness

04 januari 2012 06:00

TUSSEN DE VAARTEN – De workshop ‘Verkenningen in Mindfulnessland’ vindt plaats op donderdagavond 12 januari 2012 van 19.30 tot 22.15 uur.


Trainer Annemieke den Dulk legt tijdens de workshop uit wat Mindfulness is, waarom het zo in de belangstelling staat. Wat kan Mindfulness betekenen voor mensen die last hebben van stress en stressgerelateerde klachten, zowel emotioneel als fysiek: zoals piekeren, burn-outklachten, somberheid, chronische pijnklachten en werkstress.
Deelnemers maken kennis met automatisch en bewust reageren, met de werking van de menselijke geest, met: wat is en wat doet aandacht, met de stresssignalen van het lichaam, met Mindfulness en communicatie. Daarnaast maken zij kennis met Mindfulnesstraining; wat is dat, voor wie en het verschil tussen Mindfulness Based Stress Reductie (MBSR) en Mindfulness Based Cognitieve Therapie (MBCT).
De workshop bestaat uit korte inleidingen, begrijpen, oefenen en ervaren. Voor: iedereen die meer wil weten van Mindfulness en van mindfulnesstraining.
De workshop kost 15 euro. Psycholoog Almere is te vinden aan de Vincent van Goghstraat 162. Aanmelden is mogelijk via: www.innertravelservice.nl/mindfulness-workshop. Of telefonisch: 023-5263467.