Inwoners nomineren goed doel naar keuze

14 augustus 2009 07:00

ALMERE - De Telefoongids BV stelt landelijk 500.000 euro beschikbaar waar lokale goede doelen uit de regio Almere voor in aanmerking komen. Inwoners kunnen nu zelf een goed doel uitkiezen om te nomineren.


Donderdag 6 augustus is de nieuwe De Telefoongids & Gouden Gids in regio Almere bezorgd. Dit is de eerste gecombineerde gids sinds het samengaan van beide organisaties. Om dit te vieren stelt De Telefoongids BV 500.000 euro beschikbaar voor lokale goede doelen, verspreid over 28 regio's in Nederland. Via www.detelefoongids.nl/mijngoededoel kunnen inwoners van regio Almere zelf een goed doel in de buurt nomineren.
De Telefoongids & Gouden Gids steunt hiermee kleine lokale initiatieven die leiden tot verbetering van een situatie. Hierbij wordt gekeken naar maatschappelijke relevantie, motivatie en uitvoerbaarheid. Van alle genomineerde goede doelen worden er per regio maximaal vijf geselecteerd. Het donatiebedrag per regio is gebaseerd op het aantal inwoners.
Al van oudsher is De Telefoongids BV expert in het bij elkaar brengen van personen, organisaties, producten en diensten. Door deze speciale bijdrage aan de lokale gemeenschap wil De Telefoongids BV inwoners nog nauwer met elkaar verbinden.
Kijk voor actievoorwaarden op www.detelefoongids.nl/mijngoededoel.