Jaar lang gratis wonen via NextHome Makelaars Almere

10 december 2008 08:00

ALMERE - Een jaar lang gratis wonen. Directeur Hans Semeijn van NextHome Makelaars in Almere heeft een uniek concept ontwikkeld dat dit mogelijk maakt: de NextHome Deal. Het plan is zowel gunstig voor starters, die zo een budget overhouden voor de inrichting van de woning, als voor doorstromers. Zij zitten niet op dubbele maandlasten, wanneer de huidige woning niet direct verkocht kan worden.


Hans Semeijn wil met de NextHome Deal de stille woningmarkt in Almere weer in beweging krijgen: “Er is door de kredietcrisis veel angst in de markt. Mensen durven niet te kopen of zijn bang dat ze hun huidige woning niet kwijtraken. Met dit plan willen wij dat gevoel doorbreken door zekerheid te bieden.”
Via de NextHome Deal wordt een jaar lang de netto rente vergoed, zodat er het eerste jaar in het nieuwe huis geen woonlasten zijn. Het concept heeft ook voordelen voor de verkoper van bestaande woningen, omdat door deze aantrekkelijke deal hun woningen eerder verkocht kunnen worden. En dat levert weer kostenbesparing op voor de verkoper.
Nu al zijn er twintig woningen via de NextHome Deal in de aanbieding en de verwachting is dat dit aantal snel zal toenemen.
NextHome Makelaars werkt in dit concept samen met De Hypotheker in Almere Buiten en Stad. Het project wordt verder begeleid door Prinsze Visscher Milder Notarissen.
Potentiële kopers of verkopers die meer willen weten over de NextHome Deal kunnen contact opnemen met Next Home Makelaars, Koppeldreef 3, 1334 BJ Almere. 036-5345181 of info@nexthome.nl of via www.nexthomedeal.nl.