Jaarlijks terugkerend evenement een groot succesBlije gezichten tijdens sponsordag Daspe Racing Team

26 juni 2010 10:08

ALMERE - Het Almeerse Daspe Racing team hield vorige week de jaarlijks terugkerende sponsordag op Circuit Park Zandvoort. De sponsors konden op deze dag nader kennis maken met het team

.
De gasten werden met een hapje en een drankje ontvangen in de VIP-tent, waarna ze uitleg kregen over wat er allemaal bij een race komt kijken. Tevens konden zij alle in de paddock aanwezige bolides uitvoerig van dichtbij bekijken.
Daarna was het tijd voor het absolute hoogtepunt van de dag: meerijden over het circuit in de DRH Race Seat Ibiza, naast coureur Dave Spelde. Bij sommigen sloeg even een moment van twijfel toe, maar na wat overtuigende woorden uit de mond van teammanager Hans Spelde stapte iedereen uiteindelijk toch in. De kans om naast een coureur in een racewagen met 200 kilometer per uur over het circuit van Zandvoort te rijden krijg je tenslotte niet iedere dag.

Vastgesnoerd

Stevig vastgesnoerd in de 4-puntsgordels en voorzien van een helm, kreeg iedereen een indruk van hoe een coureur zijn werk doet. En indruk maakte het! Na in de pits te zijn teruggekeerd stapte elke deelnemer uit met een 'smile' van oor tot oor en werd er nog lang over nagesproken. Het mooie weer en een barbecue met live muziek maakten deze dag voor zowel sponsors als organisatie tot een compleet geheel. Een dag met alleen maar vrolijke mensen en blije gezichten!
Wie ook eens zo'n dag wilt meemaken, kan contact opnemen met Hans Spelde via hans@dasperacing.nl of via 06-54948112.