Jan Smit en Damaru zingen duet op ZAND

12 augustus 2009 07:00

POORT - De Surinaamse zanger Damaru is door Jan Smit uitgenodigd om hun gezamenlijke nummer-1-hit 'Mi Rowsu (tuintje in mijn hart)' live ten gehore te brengen op Popfestival ZAND op het Almeerderzand op zaterdag 22 augustus. Damaru reist speciaal voor het optreden naar Nederland en brengt het nummer voor 35.000 festivalbezoekers voor het eerst live met Jan Smit.


De zomerhit, waarvan de opbrengst naar SOS Kinderdorpen gaat, staat voor de tweede week op nummer één van de hitlijsten. Damaru is trots op de uitnodiging van Jan: "Ik ben enorm vereerd met de uitnodiging van Jan om met hem op ZAND te mogen spelen. Ik heb nog nooit voor zoveel mensen gezongen in Nederland. Het zomerse karakter van ZAND past goed bij het nummer en Suriname, we gaan zeker feesten!"
Er zijn optredens van Jan Smit, Bløf, VanVelzen, Acda en de Munnik en de 3J's. De presentatie is in handen van Eddy Zoey en Jeroen van Koningsbrugge.
In de eerste twee maanden zijn 25.000 van de 35.000 beschikbare toegangsbewijzen verkocht. Er zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar voor het festival via www.zandalmere.nl. Kaarten kosten 27,50 euro (excl. servicekosten).

Win! Twee kaartjes voor ZAND

Almere DEZE WEEK geeft twee kaartjes voor ZAND op zaterdag 22 augustus weg. Stuur daarvoor een mailtje naar lezersactie@almeredezeweek.nl en geef antwoord op de vraag: 'Voor de hoeveelste keer wordt Popfestival ZAND in Almere gehouden?' Zet in het mailtje ook je naam en telefoonnummer. De redactie neemt contact op met de winnaar.