Advertorial

Jarige Jedi reikt brandstofbonnen uit

20 januari 2021 15:45

ALMERE - Autobedrijf Jedi is in 1980 gestart aan de Rotterdamweg in Almere en 2020 was dan ook een feestjaar. Helaas is door Corona een aantal leuke evenementen verschoven, maar de uitreiking van de brandstofactie in het kader van het 40-jarig bestaan kon wel plaatsvinden.

Iedereen die de actiesticker op zijn auto heeft geplakt en dit deelde via Facebook, Instagram of door een email naar Jedi te sturen, deed mee aan deze actie. Uit deze deelnemers heeft Jedi vier winnaars kunnen trekken en iedere winnaar ontving brandstofbonnen uit handen van de heer J. Nicolai namens Total Poldermolen. Iedere winnaar kan voor 250 euro tanken bij Total. Dit werd dan ook zeer gewaardeerd door de prijswinnaars. Naast de bonnen ontvingen de winnaars ook nog een mooie bos bloemen van Jedi, om het feestje compleet te maken.

Volg Jedi ook in 2021 op social media. Diverse acties en evenementen zullen hier worden gedeeld.

V.l.n.r. boven: Wil-Bert van Essen (Jedi); de heer Van der Woerd, de heer Gorter en de heer J. Nicolai (Total). Onder: Esther Graver – van Essen (Jedi), mevrouw D. Touw, mevrouw C. Kool met dochter. (Foto: PicturesbyMilou)