Jazz on the Plazz bij BoatHouse

03 september 2008 07:00

ALMERE - Bij restaurant BoatHouse is zaterdag 13 en zondag 14 september Jazz on the Plazz. Met op zaterdag een burenevenement en een diner, dat muzikaal omlijst wordt door ‘Trio Ilse Huizinga’. Op zondag is er een brunch en een diner, dat muzikaal omlijst wordt door ‘48 Special’ en ‘s avonds door ‘Tzivalo Tzivalo’.


Trio Ilse Huizinga, die tijdens het burenevenement op zaterdag komt, heeft een prachtig repertoire bestaande uit bekende jazz-klassiekers, bossa nova’s en evergreens. Dat met een innemende performance en prachtig stemgeluid weet Ilse een sfeer te scheppen die iedereen aanspreekt. Ilse stelt een speciaal easy listening-programma samen. Ze zingt de jazzy songs die onder meer door Ella Fitzgerald, Diana Krall en Frank Sinatra en Michael Bublé bekend zijn geworden. Dat is gezellig met elkaar eten, drinken en praten in een ongedwongen jazzy ambiance.
Om 16.30 uur is er een BockBierProeverij, vanaf 18.00 uur het diner. Keus uit een 2-gangenmenu a € 22,50, een 3-gangenmenu a € 29,50 of een 4-gangenmenu a € 34,50.

Brunchen op zondag
De brunch op zondag 14 september begint om 12.00 uur. De kosten zijn € 27,50 voor een buffet. De brunch wordt muzikaal omlijst door ‘48 Special’, een kwartet dat muziekstijlen brengt variërend van de jaren ‘50 tot de jaren ‘80, uitgevoerd met contrabas, gitaar, lichte percussie en meerstemmige zang. Het diner wordt muzikaal omlijst door Tzivalo Tzivalo. Zij spelen traditionele klezmermuziek uit Oost-Europa met een ‘jazzy sound’. Spannende en bruisende ritmes worden afgewisseld met mooie melancholische melodieën. Klezmermuziek is de Joodse instrumentale muziek uit Oost-Europa. Balkan- en zigeunerinvloeden zijn dan ook duidelijk hoorbaar in deze goed in het gehoor liggende muziek.
Om 18.30 uur begint het diner, keuze uit een 3gangenmenu a € 29,50 of een 4-gangenmenu a € 34,50.