Jenhal rubberboten tegen bodemprijzenNieuw in Almere: Baank Watersport

08 juli 2009 07:00

LITERATUURWIJK - Op bedrijventerrein Binderij in de Literatuurwijk houdt Baank Watersport zaterdag een open dag. Het bedrijf is dealer van Jenhal rubberboten en kan die leveren tegen absolute bodemprijzen.


"We hebben al boten vanaf 649 euro", zegt eigenaar Pim Baank. "Alle boten zijn zo'n 300 tot 500 euro goedkoper dan bij andere leveranciers. Dat komt omdat wij rechtstreeks uit China importeren. "De RIB's hebben een polyester ondervloer en de opblaasbare boten hebben allemaal een aluminium vloer", legt Baank uit. "Het zijn echte luxe kwaliteitsboten. Bijna alle Almeerders wonen dicht bij het water, dus het is al snel interessant."
Alhoewel de zaak al een half jaartje actief is, weten veel waterliefhebbers de winkel op de Binderij te vinden. Baank: "We krijgen veel handelaren over de vloer, maar verkopen ook aan particulieren. We zijn alleen geopend op afspraak, maar om nu alle Almeerders kennis te laten maken met de winkel hielden we afgelopen twee zaterdagen een open huis."
Vanwege dat open huis heeft Baank Watersport een aantal spectaculaire aanbiedingen. Zo is de Jenhal Sport (met een lengte van 270 cm al te koop voor 649 euro. Maar ook is er een overjarig model RIB 300 van het merk Shunfeng te koop voor 799 euro. Voor alle aanbiedingen geldt: op = op!
Alle rubberboten worden geleverd met roeiriemen, sleeplijn, reparatieset, zitbankje, paktas en een pomp. Op alle modellen Jenhal RIB's en rubberboten wordt twee jaar garantie gegeven. Meer informatie: www.baankwatersport.com.

Baank Watersport

Binderij 31
1321 EG Almere
06-51128164
www.baankwatersport.com