Jernberg Tegels & Natuursteen verhuisd naar Muziekwijk

03 september 2008 07:00

ALMERE - Na meer dan twintig jaar op de Markerkant 15-23B, is A. Jernberg Tegels & Natuursteen uit zijn jasje gegroeid. De zaak, een begrip in Almere op het gebied van vloertegels, wandtegels, natuursteen en vloerverwarming, is 2 september verhuisd naar de Operetteweg 1a in Muziekwijk.


"De showroom is nu overzichtelijker en groter, en we hebben een groter assortiment", vertelt eigenaar Jerry Jernberg. "Maar ons advies en bekende, ouderwetse service blijft hetzelfde."
Met een bijzondere collectie vloer- en wandtegels, natuursteen en vloerverwarming is Jernberg uniek binnen Almere. "We zijn gespecialiseerd in natuursteen. We hebben hier dan ook een heel aparte collectie van staan in de showroom, dus voor wie nieuwsgierig is, moet zeker eens komen kijken." Voor de collectie natuursteen maar ook de andere tegels gaat Jernberg regelmatig naar bijzondere beurzen overal in Europa. "En we gaan naar groothandels die nét even wat anders hebben dan andere. Dat maakt juist onze collectie zo speciaal."
Ook de verwerking en plaatsing van het natuursteen en de vloer- en wandtegels is voor Jernberg geen probleem. Jerry Jernberg is zelf Meestertegelzetter en heeft alleen vakmensen in dienst voor de ondersteuning bij het plaatsen en leggen van tegelvloeren. Badkamers, toilet of keuken, Jernberg legt het allemaal. Vloerverwarming wordt aangelegd door de firma Janssen & Krop.
De showroom is geopend van dinsdag tot en met donderdag van 13.00 tot 17.00 uur, vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur.
Wie alvast een indruk wilt krijgen van de enorme tegelcollectie van Jernberg, kan de 'oude' virtuele showroom bezoeken via de website www.ajernberg-tegels.nl.

A. Jernberg Tegels & Natuursteen

Operetteweg 1a
1323 VJ Almere
036-5341892
info@ajernberg-tegels.nl