Johnny's Burger Co. gestart aan Globeplein

08 februari 2021 10:30

BUITEN CENTRUM – Johnny's Burger Co. heeft een vestiging geopend aan het Globeplein 66 in Almere Buiten. "Onze burgers zijn gemaakt van 99% beef en 1% unieke Johnny's kruiden, gebaseerd op een authentiek Amerikaans recept", aldus Vincent en Zina Engelbrecht van Johnny's Burger Co. Almere.

"Onze primaire focus ligt op de kwaliteit van onze producten. Ons productieproces en ons bedrijf is volledig ingericht op het bezorgen van burgers. Belangrijk is dat de burgers vrij zijn van kunstmatige geur, kleur en smaakstoffen. Het vlees is traceerbaar tot bij de boer en gemaakt van halal rundvlees", aldus Johnny's Burger Co. oprichter Tarek Cherkawi.

De ondernemers achter Johnny's Burger Co. Almere

Overtuigd door het verhaal van Johnny's Burger Co. besloten Vincent en Zina Engelbrecht een vestiging te starten in het centrum van Almere Buiten. En met succes! Dagelijks zijn zij in de zaak te vinden om de inwoners van Almere te voorzien van smakelijke producten. "Naast burgers bieden wij ook diverse andere gerechten, waaronder wraps, chicken fingers, chicken wings en salades", vertelt Vincent. "Zo proberen we zoveel mogelijk te voorzien in de behoeftes van onze klanten."

Alle producten zijn online te bestellen via johnnys.nl.

Over Johnny's Burger Co.

Het idee voor Johnny's Burger Company werd geboren tijdens een vakantie in de Verenigde Staten in 2011. Oprichter Tarek kwam tot de conclusie dat er – in vergelijking met de Verenigde Staten – in Nederland geen bedrijven waren die kwalitatief goede burgers thuis bezorgden. Bij terugkomst ging hij dan ook direct aan de slag met het creëren van een authentieke burgerformule met de 'Old School Real American Burger.' Het rundvlees komt uit Australië en Zuid-Amerika, waar het vee de beste voedingsmiddelen krijgt om zo de licht zoete smaak van het rundvlees te verbeteren. Johnny's Burger Company is de snelst groeiende hamburger delivery/take away keten van Nederland en opent binnenkort ook de eerste internationale winkels in België.

Meer informatie op https://website.johnnys.nl.

Vincent en Zina Engelbrecht van Johnny's Burger Co. Almere. (Foto's: Fred Rotgans)