Jongerenwebsite heeft nieuwe uitstraling

22 februari 2012 06:00

ALMERE - De jongerenwebsite www.jonginalmere.nl heeft sinds kort een nieuwe uitstraling. De website, die van start ging op 31 januari 2009, heeft nu voor het eerst een totale gedaanteverwisseling ondergaan. Zo staat het meest recente en locale nieuws nu direct bovenaan en speelt de website beter in op het gebruik van sociale door jongeren


De website is voor en door Almeerse jongeren gemaakt en wordt bijgehouden door een plaatselijke en een landelijke redactie. Jongeren kunnen er terecht voor informatie over onderwerpen als gezondheid, onderwijs, sport, seks en uitgaan in Almere. Ook staan er links naar instanties die daarmee te maken hebben. Daarnaast zijn op Jonginalmere.nl nieuwtjes, een uitgebreide agenda, YouTube-filmpjes en recensies van onder andere films, muziek en games te vinden.
Jongeren kunnen rechtstreeks en anoniem hun vragen over gezondheid stellen aan de Schooldokter. Deze vragen worden door een Jeugdarts van de GGD beantwoord. Voor vragen over andere onderwerpen kunnen ze anoniem terecht bij de jongerencoach. De vragen die daar binnenkomen worden door een Jongerenmaatschappelijk werker van Zorggroep Almere beantwoord.