Jorritsma ontvangt omroepsters in AlmereGouden Meiden huldigen oprichtster

13 mei 2009 07:00

OVERGOOI - De Gouden Meiden Club, bestaande uit voormalig omroepsters en presentatrices, hebben afgelopen vrijdag het 20-jarig jubileum van de club gevierd in Almere. Cluboprichtster Karin Kraaijkamp werd door de 'gouden meiden' in het zonnetje gezet.


De Gouden Meiden komen regelmatig bij elkaar voor een gezellig uitstapje. Dit keer waren de presentatrices en omroepsters door het Almeerse clublid Elizabeth Hilhorst uitgenodigd om haar huis in de wijk Overgooi te komen bekijken. Tegelijkertijd werd oprichtster Karin Kraaijkamp gehuldigd. Zij gaat een stapje terug doen.
Bij de club oud-omroepsters/presentatrices zitten veel bekende namen zoals Lisette Hordijk, Eugenie Herlaar, Dore Smit, Els Buitendijk, Jantine de Jonge, Ilse Wessel, Audrey van der Jagt, Hennie Stoel, Elleke van Doorn en Teddy Scholten.
Burgemeester Annemarie Jorritsma is medebewoonster van Overgooi en leidde de Gouden Meiden per bus door Almere. De burgemeester hield ook nog een toespraak en hing Kraaijkamp een alternatieve burgemeestersketting om. De oprichtster kreeg ook nog een clubspeldje en een doos met verrassing.