Jubileumfeestje voor Rock-A-Oke

23 februari 2011 06:00

STAD CENTRUM - De Rock-A-Oke viert zaterdag 26 februari het 2-jarig bestaan in poppodium De Meester aan de Rentmeesterstraat 2. Rock-A-Oke is voor iedereen de kans om eens op een podium te staan en recente en klassieke rocknummers te zingen met een echte band. Voor echt publiek!


Sinds de eerste editie, maart 2009, wordt dit tweemaandelijkse evenement druk bezocht. Een complete live band, onder leiding van Sander Hoek (gitaar), begeleidt de zangers en zangeressen die zich een echte rockster wanen op het podium. Sander: "Vanaf dit jaar hebben we, om een nog breder publiek aan te spreken, ook een aantal popnummers van de jaren '80 verwerkt tot rocknummers. Denk dan aan nummers zoals 'Land Of Confusion' van Genesis en 'Careless Whisper' van George Michael. Je kunt jezelf ook nog terugluisteren, -zien en -horen, want alles wordt opgenomen en vastgelegd."
Verder bestaat de band uit Richard Franchimont (gitaar), Remco Fransen (drum) en Jan-Bart Gouvernante (bas). Ze kennen alle nummers van de setlijst. Alle songteksten zijn aanwezig.
Entree is gratis en degene die gezongen heeft, krijgt een gratis drankje. Aanvang is 21.00 uur. Deuren open om 20.00 uur.
Meer info op www.rockaoke.nu of kijk op www.demeesteralmere.nl.