Jubileumvoordeel bij Loodgietersbedrijf Dick Hendriks en Installatiebedrijf Van Hemert

25 november 2009 08:00

DE PAAL - Een jubileum van alweer dertig jaar voor Loodgietersbedrijf Dick Hendriks en vijftig jaar voor Installatiebedrijf Van Hemert is een feit geworden.


Om de consument te laten profiteren van dit jubileum is er tot en met 31 december 2009 een unieke actie in samenwerking met Vaillant opgezet. Het voordeel kan hierbij oplopen tot ruim 400 euro bij aanschaf van een nieuwe Vaillant HR-ketel.
Naast het kopen van een nieuwe cv-ketel, is het bij ons ook mogelijk om gebruik te maken van het 'zekerheidsplan'. Hierbij is het mogelijk om aanschaf/installatie en onderhoud van het verwarmingtoestel onder te brengen in een maandelijks bedrag.
Tijdens de jubileumperiode kan de consument naast het aankoopvoordeel van 400 euro, een bijzondere ervaring winnen. Exclusief met Vaillant is het mogelijk om een ballonvaart mee te maken, onder het genot van een drankje en een hapje ervaart u Nederland vanuit de lucht.
Kortom, reden genoeg om binnenkort eens onze geweldige showroom te bezoeken. De koffie staat klaar! Wij zijn te bezoeken aan De Paal 7-2 te Amere.

Loodgietersbedrijf Hendriks BV/Installatiebedrijf Van Hemert BV

Mark Ineke
De Paal 7-2
1351 JB Almere
036-5310300