Juridisch Platform Flevoland geopend in Almere

26 mei 2010 07:00

STAD CENTRUM - Het Juridisch Platform is een organisatie, gericht op rechtsbijstand bij ontslag, echtscheiding en letselschade. Door een toenemende vraag in de regio, heeft het Juridisch Platform een nevenvestiging geopend in Flevoland, aan de Wijsgeerbaan 104 in Almere Stad. Dit is op nog geen minuut lopen vanaf het station Almere Centrum.


Het Juridisch Platform is in 2004 in Amsterdam opgericht om juridische ondersteuning op een professionele maar ook toegankelijke en betaalbare wijze te kunnen aanbieden. Het kantoor plaatst zich in de markt tussen de gesubsidieerde rechtshulp en de vaak dure en ontoegankelijke advocatenkantoren. Mensen kiezen steeds vaker voor een betaalbare jurist dan voor een advocaat, waardoor het Juridisch Platform de afgelopen jaren zeer snel is gegroeid. Zo wordt voorzien in de maatschappelijke behoefte aan eerlijke en betaalbare rechtshulp voor diegenen die geen (te) dure advocaat kunnen of willen betalen. Daar blijkt steeds meer behoefte aan te bestaan en daarom heeft het Juridisch Platform besloten een kantoor in Flevoland te openen. Bij het Juridisch Platform werken ervaren en oprecht betrokken juristen die zich inzetten voor een optimaal resultaat.
Het motto van het Juridisch Platform is 'een eerlijke zaak'. Wie van de diensten van het Juridisch Platform gebruik wilt maken, kan contact opnemen voor het maken van een afspraak. Het telefoonnummer is 036-8411949 of raadpleeg de website www.jpflevoland.nl.