Juridisch Platform houdt informatieavond over ontslag

25 november 2009 08:00

STAD CENTRUM - Almeerders die een arbeidsconflict hebben, of die dreigen te worden ontslagen of met een reorganisatie binnen hun bedrijf geconfronteerd worden, kunnen op donderdag 26 november tijdens een informatieavond van het Juridisch Platform in het Apollohotel Almere voorlichting krijgen.


Juist in deze tijd, waarin veel mensen hun baan dreigen te verliezen als gevolg van de economische crisis, bestaat er een grote behoefte aan voorlichting over de gevolgen van ontslag. Op donderdag 26 november vindt daarom om 20.00 uur een informatieavond plaats in het Apollohotel in het stadshart. Het Juridisch Platform verschaft die avond informatie over alles wat komt kijken bij ontslag. Geheel gratis en vrijblijvend bespreken een jurist en een financieel deskundige onderwerpen zoals ontslagbescherming, aanspraak op een WW-uitkering, de ontslagvergoeding en andere zaken die komen kijken bij ontslag.
De informatieavond heeft als doel mensen bewust te maken van hun rechten bij ontslag, zodat een werkgever geen misbruik kan maken van een gebrek aan kennis bij de werknemer. Ook als er op dit moment nog geen ontslagdreiging is, is het bijwonen van de informatieavond geen tijdverspilling. Na de presentatie kunt geïnteresseerden vragen stellen en een persoonlijk gesprek aanvragen.
Het Juridisch Platform is opgericht om ontslagbegeleiding op een professionele maar ook toegankelijke en betaalbare wijze te kunnen aanbieden. Er werken deskundige en betrokken juristen, die Almeerders graag van dienst zijn.
Voor meer informatie: www.juridisch-platform.nl. Het Apollohotel is gevestigd aan Koetsierbaan 2 in het stadshart.