Just Run 1Hour is unieke tijdloop

12 november 2008 08:00

ALMERE - De zesde editie van de Just Run 1Hour wordt gehouden op zondag 23 november. De organisatie is in handen van Just Run in samenwerking met Run2Day en Praktijk GoWell.


Just Run 1Hour is een uniek loopevenement in Almere waarbij het de bedoeling is om in één uur tijd zoveel mogelijk kilometers af te leggen. Juist omdat het met deze wedstrijd de bedoeling is om een vaste tijd te lopen, in plaats van een vaste afstand, is dit evenement toegankelijk voor lopers van alle niveaus.
Voor de gevorderde loper is het uiteraard een goede gelegenheid om te testen hoe de vorm is als het gaat om de afgelegde kilometers per uur. Voor de beginnende loper is het een mooie kans om eens te testen wat hij kan, zonder zich druk te maken over de vraag of de afstand wel gehaald wordt.
Er wordt gestart om 10.00 uur nabij de velden van de American Football vereniging de Flevo Phantoms in Haven, waar gebruik gemaakt kan worden van de kleedkamers en douche. De wedstrijd wordt gelopen op een parcours van 2.454 meter. Het parcours is beveiligd en er is een drankpost met water. Meedoen kan uitsluitend op basis van voorinschrijving. Dit kan tot en met donderdag 20 november in de kantine van sportcomplex De Toekomstgroep of bij Run2Day. Er is ook een maximum aantal deelnemers van 150, dus geïnteresseerden moeten zich snel opgeven. De bekende Almeerse omroeper André Troost zal met het voor hem karakteristieke enthousiasme verslag doen van het verloop van de wedstrijd.
Voor meer informatie: Ton van de Kamp 06 55816430 of mail naar ton@justrun.nl.
De start is om 10.00 uur, de startnummers kunnen afgehaald worden tussen 8.30 en 9.30 uur. Deelname kost drie euro.