JUST RUN nu ook in Almere Buiten

28 januari 2009 08:00

ALMERE - Naast de vertrouwde trainingen vanuit het sportcomplex De Toekomstgroep worden er vanaf begin januari hardlooptrainingen gegeven vanuit de kantine van de Sporthal Buiten naast het Oostvaarderscollege. Recreatief hardlopen in een ontspannen sfeer kan dus nu ook bij JUST RUN vanuit Almere Buiten.


JUST RUN heeft als doel gesteld om zoveel mogelijk mensen aan het hardlopen te krijgen en ook te houden. Daarom houden zij ook de drempel laag en daar hoort ook bij dat iedereen in zijn eigen omgeving kan trainen. Hardlopen bij JUST RUN is lopen voor jezelf, voor je persoonlijke prestatie en lopen in groepsverband.
Regelmatig biedt JUST RUN loopprojecten aan voor specifieke groepen. Zo start enkele keren per jaar een cursus voor beginners. Op woensdag 11 maart begint er een starters groep voor mensen die niet of nauwelijks hardgelopen hebben.

Kom kennismaken

Onder deskundige begeleiding worden alle deelnemers stap voor stap ingewijd in de tips en trucks van het hardlopen. JUST RUN heeft door de Koninklijke Nederlandse Atletiek Unie (KNAU) opgeleide trainers. Onder hun begeleiding wordt er op een verantwoorde effectieve wijze looptraining gegeven.
Trainer Roel Pilot doet zijn hele leven aan duursport en is trainer sinds 2005 en traint alle niveaus. Trainer Ton van de Kamp heeft vanaf 1985 ervaring met hardlopen, triatlon en ultralopen en heeft een jarenlange ervaring in het training geven op loopgebied voor alle niveaus.
Wanneer?
Elke maandag- en woensdagavond v.a. 20.00 uur tot ca. 21.15 uur zijn er gevarieerde en algemene trainingen die beginnen bij de Sporthal in Buiten aan de A. Boekenweg . Informatie: bel met Roel Pilot: 036-8481876 of mobiel 06-51536356. E-mailen kan uiteraard ook naar: roel@justrun.nl.