Kaboutermysterie gaat tweede fase in

25 februari 2009 08:00

ALMERE - Ook deze week is onze gemeente weer opgeschrikt door het feit dat er maar liefst een paar duizend kabouters ten vondeling zijn gelegd door vreemden van buitenaf.


De kabouters zijn, in tegenstelling tot afgelopen week, nu ook deels persoonlijk overhandigd aan bekende personen in Almere, zoal rapper Ali B. en dj Jeroen van Inkel. Ook kinderdagverblijven en scholen waren 'doelwit' van de kabouters die een boodschap om hun nek droegen.
Wij van Almere DEZE WEEK zijn inmiddels in kabouterland aan het zoeken naar de bron van deze kabouters en hebben inmiddels contact gehad met Studio 100, de makers van Kabouter Plop, maar ook daar konden zij ons niets nieuws vertellen over ons kaboutermysterie.
De makers van de radiospot van Hot Chocolate chocomel nog maar eens gebeld aangezien zij het hebben over het naar binnen halen van tuinkabouters in Nederland vanwege de aanhoudende kou. Maar ook daar geen enkele aanwijzing voor het oplossen van ons mysterie.
Inmiddels heeft één en ander ook al landelijk de aandacht gekregen via het programma Cappuccino van de NCRV, waar nieuwsgierige inwoners uit onze gemeente zich gemeld hebben om opheldering.


Johan Vlemmix

Johan Vlemmix (de nummer één oranje-fan uit Brabant) tenslotte heeft zich inmiddels gemeld bij onze krant om mee te zoeken naar de vreemden van buitenaf. Hij heeft zelfs aangeboden om in een kabouterkostuum naar Almere te komen om op die manier mogelijk iets meer te weten van zijn lotgenoten (collega kabouters) welke in grote getallen geplaatst zijn in Almere.
Kortom wij roepen alle inwoners uit onze gemeente op alle ogen en oren open te houden! Wie nieuwe aanwijzingen heeft voor onze redactie raden wij aan een e-mail sturen naar redactie@almeredezeweek.nl zodat wij iedereen in onze gemeente op de hoogte kunnen houden.
Laten we hopen dat dit mysterie zich snel oplost want alle kabouterliefhebbers in onze gemeente geraken zo niet aan hun welverdiende nachtrust.