Kampioenen centraal bij Sportverkiezingen

19 november 2008 08:00

ALMERE - In het Topsportcentrum in Poort worden op maandag 12 januari 2009 de Almeerse Sportverkiezingen 2008 gehouden. Intussen kunnen voor de provinciale sportverkiezingen kandidaten genomineerd worden.


Naast de verkiezing van sportman, sportvrouw, sporttalent, sportploeg en gehandicapte sporter van Almere 2008 worden dit jaar alle kampioenen in het zonnetje gezet. Alle verenigingen die een kampioensteam hebben kunnen zich aanmelden voor de Parade der kampioenen. De clubs kunnen deze teams aanmelden via het e-mailadres averst@almere.nl.
Vanaf maandag 22 december zijn gratis kaarten voor deze avond, gepresenteerd voor Toine van Peperstraten, verkrijgbaar via mvalder@almere.nl.

Provincie

De Flevolandse sportverkiezingen zijn op maandag 26 januari 2009 in het Agoratheater in Lelystad. Via de site www.sportiefflevoland.nl kunnen nu al sporters genomineerd worden. De nominatieperiode sluit op maandag 8 december. Een adviescommissie van gerenommeerde ex-topsporters uit Flevoland selecteert vervolgens in iedere categorie drie genomineerden. Vervolgens kan vanaf 22 december op de website www.sportiefflevoland.nl gestemd worden op de genomineerden. In december kunnen kaarten besteld worden voor dit evenement.