Kanjerbabe deze week Naraya

08 oktober 2009 08:55

In deze rubriek gaan spontane en leuke babes uit Almere op de foto. Deze week babe


Naraya

Pittige kanjerbabe Nayara is gek op fotoshoots en staat graag voor de camera. Deze Surinaamse beauty poseert op een zeer flexibele wijze en heeft het direct naar haar zin als ze voor de fotosessie in de studio arriveert. Een koffer vol kleding geeft aan dat ze er klaar voor is. Ze is gek op de modewereld met haar modeshows en houdt de nieuwste trends goed in de gaten, maar geeft wel aan dat ze haar eigen plan trekt en niet blindelings alles volgt. Een eigen, trendy stijl past daarom heel goed bij haar.
Kanjerbabes opgelet!

Op zaterdag 24 oktober vanaf 13.30 uur houdt All In Produkties een grote kanjerbabe-dag, waarvoor alle spontane en leuke meiden worden opgeroepen om naar de fotostudio in Almere te komen. Iedere babe maakt kans op dvd's en cd's en komt sowieso met een foto in Almere DEZE WEEK.
Tevens maken babes kans op een make-over voor een nieuw lifestyle en fashionmagazine dat binnenkort op de markt verschijnt. Hiervoor levert All In Produkties foto's en tekst.
Houd voor meer informatie de komende uitgaven van Almere DEZE WEEK goed in de gaten. En noteer die 24 oktober alvast, dan schiet je niet mis.
Wil je ook als Kanjer Babe in Almere DEZE WEEK? Mail dan twee foto's (gezicht en totaal) en je gegevens naar info@allinprodukties.nl en wellicht sta je de volgende week al voor een gratis fotoshoot in de fotostudio. Voor informatie kijk op www.fransvanzijst.nl of sms naar 06-54705986. (Foto: Frans van Zijst)