Kapsalon helemaal voor kinderen

10 december 2008 08:00

ALMERE - Geknipt worden in een stoel in de vorm van een auto of een kat, en na afloop grabbelen in de grabbelton en een muntje gooien in het varken: dat kan bij kinderkapsalon 't Kniphuisje. Patricia Groenendaal opende vorige week woensdag 3 december haar salon in Stedenwijk.


De hele salon is ingericht voor kinderen. Mooie tekeningen op de muur, speelgoed, een tv en een spelcomputer. "Allemaal om kinderen op hun gemak te stellen en ze te laten zien dat naar de kapper gaan niet eng is", zegt Patricia. "We hebben alle aandacht voor ze en maken haar knippen tot een leuke ervaring. Zo kunnen ze tv kijken tijdens het knippen of spelen terwijl de ouders geknipt worden. Want ook volwassenen worden geknipt."
Patricia vindt kinderen "het allerleukste publiek". "Ze zijn gezellig, spontaan, eerlijk, gewoon leuk om mee te werken!"
Vanwege de opening kost knippen bij 't Kniphuisje tot de kerst voor kinderen én volwassenen slechts 7,50 euro. Voor kinderen is er een kleurplatenwedstrijd: wie de kleurplaat, die gedownload kan worden van www.kniphuisje.nl, mooi inkleurt maakt kans op een gratis knipbehandeling en een cadeautje.

't Kniphuisje

Zuidwoldepad 4
1324 AS Almere
06-54293413
www.kniphuisje.nl