Karateschool Senshin uit Almere Buiten scoort

06 mei 2009 07:00

HAVEN - Karateschool Senshin heeft onlangs meegedaan met een klein karatetoernooi in Almere Haven en ging er met maar liefst zeven bekers vandoor.


Dit toernooi werd georganiseerd door Karate Combinatie Feller uit Almere Haven. Karateschool Senshin was met negen karateka's vertegenwoordigd op dit toernooi waaraan in totaal zo'n zeventig karateka deelnamen. Het resultaat mocht er zijn voor de karateschool uit Buiten: ze veroverden maar liefst zeven bekers.
Chantal Gessel zette een knappe prestatie neer, door in haar klasse zowel bij het onderdeel kata (stijloefeningen/schijngevecht zonder tegenstander) als bij het onderdeel semi-contact (trappen en stoten boven de band op een gecontroleerde wijze) een eerste plaats in de wacht te slepen. Christiaan van Est, die als enige volwassen karateka voor Karateschool Senshin uitkwam, behaalde zeer overtuigend de eerste plaats in zijn klasse. De overige uitslagen bij het semi-contact: Destiny Booldshoofd eerste plaats, Ginny Vermunt eerste plaats, Jessica Gessel tweede plaats. Bij het onderdeel kata behaalde Cheyenne Oosterbaan een derde plaats. Bij het onderdeel semi-contact vielen de drie debutanten net buiten de prijzen.
Na afloop waren de leraren Marlon van Bommel en Moran Cohn erg trots op de prestaties van hun leerlingen. Niet alleen op de winnende karateka, maar ook op de karateka die buiten de prijzen vielen maar die evengoed hun beste beentje voor hadden gezet. Kijk voor meer foto's en informatie op: www.senshin.nl.