Karin Volger wint 107.000 euro in Postcode Loterij Miljoenenjacht

21 december 2011 06:00

ALMERE - Karin Volger uit Almere won zondag 18 december 107.000 euro in het tv-programma Postcode Loterij Miljoenenjacht. Door als finalist te eindigen in de spelshow met Linda de Mol zorgt zij ervoor dat ook haar wijkgenoten waarvan de postcode begint met 1363, hetzelfde bedrag met elkaar mogen verdelen.


In de wekelijkse RTL 4-spelshow Postcode Loterij Miljoenenjacht strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om de omstreden finaleplaats. Hiervoor moeten zij verschillende vragen beantwoorden. Van de in totaal vijfhonderd kandidaten blijft uiteindelijk één finalist over die het bekende Gouden Koffer Spel speelt. In dit spel kan de finalist een bedrag winnen dat varieert van 1 eurocent tot 5 miljoen euro.
Karin Volger won uiteindelijk 107.000 euro. Met het winnen van deze prijs mogen haar wijkgenoten eenzelfde bedrag met elkaar verdelen. Het gaat hierbij om alle mensen die meespelen met de Postcode Loterij en waarvan de postcode begint met 1363. Zij krijgen automatisch het winnende bedrag op hun bankrekening gestort.