KEI-gezellig!

28 januari 2009 08:00


Tot volgende week
Liefs,
Danny Nicolay

Vorige week was ik te gast in het bekende Brabantse muziekprogramma 'Brabantparty'. Een muziekprogramma, dat in Brabant ongekend populair is! Ze namen vier programma's op, waarbij er dus zo'n 32 artiesten aanwezig waren.
Van de gebroeders Ko, tot René Schuurman, van Helemaal Hollands tot Antje Monteiro. Ongelofelijk om te zien dat er in de zaal zo'n zevenhonderd mensen aanwezig zijn, die een kaartje kopen om de opnamen te kunnen bij wonen. Het was dus afgeladen vol en de sfeer was echt Brabants; KEI-gezellig! Ik zat in de tweede uitzending, en dan ben je voor zo'n opname toch altijd wel weer even gespannen.. Hoe reageert het publiek, waar staan de camera's (want je bent van te voren niet in de zaal geweest) en waar kom je in terecht. Als je dan binnen komt, je ziet zevenhonderd mensen en de hele zaal zingt 'Niet zo lelijk kijken' uit volle borst mee, dan krijg je toch wel weer torenhoog kippenvel, heerlijk! Leuk dat het zo'n succes is daar in Brabant!
Ik schreef eerder ook al over de regiotap van TV Oost, dat is daar ook zo'n succes. Hierbij merkte ik op dat Omroep Flevoland dit ook zou moeten gaan doen. Gewoon een leuk muziekprogramma, waarbij een breed scala van muziek aan de orde zou moeten kunnen komen…. Eigenlijk is dit een soort van open sollicitatie want ik zou het enorm leuk vinden dit te presenteren natuurlijk….. Weet je wat: ik ga ze bellen, en misschien wordt het ook KEI-gezellig in Flevoland!