Kermisbeer opent kermis in Almere Haven

01 april 2009 07:00

HAVEN CENTRUM - 'De kermisbeer' opent woensdag 1 april om 14.00 uur de kermis in Almere Haven. De kermisbeer is de landelijke mascotte van de kermis en wordt voor het eerst ingezet bij de opening in Haven. Het is de aftrap van het nieuwe kermisjaar in Almere.


De kermis in Almere Haven staat tot en met zondag 5 april ook dit jaar op het parkeerterrein aan de Schoolstraat. De mascotte is als prijs te winnen bij de verschillende ondernemers.
In samenwerking met Almere City Marketing is er een leuke actie in het leven geroepen om het bezoek aan de kermis voor iedereen nog aantrekkelijker te maken. Op woensdag 1 april kost een ritmuntje namelijk slechts 0,50 euro per stuk. Deze munten zijn woensdag 1 april te koop bij VVV Almere en op de kermis bij de botsauto's (maximaal vier per persoon). Deze munten zijn alleen geldig op woensdag 1 april en er zijn maar een beperkt aantal munten beschikbaar. Op vrijdag is de vertrouwde eurodag.
De openingstijden van de kermis zijn op woensdag, donderdag en zondag van 13.00 tot 23.00 uur en op vrijdag en zaterdag van 13.00 tot 24.00 uur.
Voor meer informatie: www.almeersekermis.nl.