Kerst met The Dashboard Danglers in podium de Meester

03 december 2020 08:30

STAD CENTRUM - Eerder dit jaar scoorde de Dashboard Danglers een radio hit met 'Simple as That'. Nu gaan ze de koude dagen in met een eigen kerstnummer en op 19 december komen ze een exclusieve kerstshow spelen in Poppodium de Meester.

Dertig man publiek kan terecht in de grote zaal van De Meester. Kenmerkend aan deze 'corona-proof concerten' is dat het publiek een vaste plek krijgt toegewezen. Toch blijkt vooral de intieme setting het meest indruk te maken op bezoekers.

Zanger en bassist Jaco van der Steen slaat samen met zijn gloednieuwe band 'The Dashboard Danglers' een nieuwe weg in. Na 14 succesvolle jaren bij de Dutch Eagles, is het tijd om eigen werk uit te brengen, in samenwerking met Boudewijn de Groot.

The Dashboard Danglers hebben een eigen nieuwe kerstsong geschreven: Ding-dong (Xmas bells are danglin'). In een speciale kerstshow wordt hun eigen werk afgewisseld met bekende passende (Kerst) songs. Zo passeren onder andere kerstduetten van Kenny Rogers, Dolly Parton, Chis Rea, Dana, Elvis en The Dashboard Danglers zelf.

Tickets voor deze show zijn te koop via https://www.demeesteralmere.nl (bij voorkeur per twee, zo dat men gegarandeerd niet alleen komt te zitten, maar naast een bekende). Mail voor meer informatie naar info@demeesteralmere.nl.

The Dashboard Danglers. (Foto: aangeleverd)