Kerstdagtochten Connexxion 2011:Al meer dan achthonderd boekingen

30 november 2011 06:00

ALMERE - De kerstdagtochten zijn zeer in trek onder Almeerders. Dagelijks komen er boekingen bij. “Vorig jaar hadden we een kleine terugval”, zegt Jo Collard van Connexxion Tours. “Maar dit jaar hadden we eind november al meer boekingen dan vorig jaar. En van de mensen die nog ‘in kerstsfeer’ moeten komen, verwachten we de komende weken de nodige boekingen.”


Almere DEZE WEEK heeft met Connexxion Tours dit jaar wel een hele mooie prijs weten te realiseren voor de kerstdagtochten in 2011: vanaf 17,50 euro.
Dit jaar is er extra aandacht voor twee nieuwe dagtochten. Eén is in Nederland, de kerstmarkt in Dordrecht. Voor Nederlandse begrippen de grootste en mooiste kerstmarkt. Deze markt zit in de historische binnenstad van Dordrecht. De andere kerstdagtocht is in het Duitse Dortmund. Daar bevindt zich ook een van de grootste kerstmarkten, met wel driehonderd kraampjes.

Boeken kan nog

Volgens Jo Collard, die jaren geleden de initiatiefnemer was in de samenwerking tussen Almere DEZE WEEK en Connexxion Tours, zijn er de meeste boekingen voor de dagtocht naar Dortmund. “Maar we gaan ook naar Dusseldorf, Essen, Keulen, Munster, Oberhausen, Antwerpen, Brussel en Valkenburg. Boeken is nog volop mogelijk, maar overleg goed met de afdeling verkoop van Connexxion Tours. Sommige dagtochten rijden rechtstreeks naar de kerstmarkten, omdat de bussen al zo goed als vol zitten. Andere bussen rijden in de regio via een andere opstapplaats.”
Almere DEZE WEEK en Connexxion Tours dragen weer zorg voor een goedkope kerstdagtocht. Uiteraard is het ook mogelijk om met een groep, personeelsvereniging, bedrijf of afdeling deze kerstreizen te boeken. Vraag naar de speciale prijzen.
Voor wie nog niet weet wat hij of zij als sinterklaascadeau wil hebben of geven: een gezellige kerstdagtocht is misschien een idee.
Boeken kan via 0900-4008400, e-mail: tours@connexxion.nl of via www.connexxiontravel.nl.